Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M12 Лига Жени

ЖКК Спорт Тим Неготино

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ВалентинаСтанојковиќ 03194704.08.2012
2ЦветанкаАрсова 03162511.04.2012
3ВерицаЈованова 03162121.07.2012
4ЛилјаДимова 03224005.03.2013
5ВасеВитановска 03364818.10.2013
6СараБојков 03364924.10.2013
7Ѓурѓица Шарац 03365006.05.2015
8ЛилианаИлиева 03365124.10.2012
9ЛилијаКамендолиева 03365207.10.2012
10АнаТрајковски 03365330.12.2013
11ЈулијаРистова 03365412.09.2013
12ЗоранаЃелова 03365522.11.2013
13ИваДојчинова 03365627.06.2013
14АнастасијаМилошевиќ 03394529.07.2012
15ТамараСтојанова 03394322.01.2012
16АнгелаСтојанова 03384402.12.2012
17ВалеријаШарац 03394211.06.2012

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДејанЈаневПомошник тренер
2ВалеријаДимчеваЛекар
3ТањаДимчеваФизиотерапевт
4ИгорШарацТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ