Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Б Лига Мажи

Гостивар 2

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ВојчеВасилевски 03204704.10.2003
2РобертСрезоски 03110911.12.2000
3СашоЃиноски 03111123.10.1997
4МарјанЃорѓиевски 03212321.09.2000
5ЛеонидРајчевиќ 3110812.06.2004
6МихајлоСмилевски 03111003.08.2003
7ТироБилал 03111703.06.2004
8ЕнсурШабани 03201921.05.2004
9ТрајчеЗдравковски 03111231.08.2004
10КортанРечани 03111317.05.2004
11СадикТаравари 03111602.12.2004
12МартинМанасијевски 03111406.03.2003
13ЕмирАдеми 03219720.04.2001
14ТомаСтојаноски * Гостивар ад03068314.06.2004
15КристијанСтолески * ГКК Охрид03025330.09.2002
16СтефанБожиновски * Гостивар ад03205024.01.2006
17ОгненАнастасијевски * Гостивар ад03067828.11.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ПетарАнгеловТренер
2ЗвонкоМихајлоскиТехнички раководител
3КиреРафајловскиПомошник тренер
4БобанЦветноскиЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ