Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Лига Мажи Запад

Гостивар 2

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДаниелАнастасов 03283302.06.2005
2ТеодорТрпевски 03236108.05.2006
3ОгненАнастасијевски 03236328.11.2006
4ФилипЈовиќ 03236504.05.2007
5АлбертЃошев 03236829.07.2006
6НикитаИсајлоски 03236428.03.2007
7ФилипЈакововски 03283414.01.2005
8ЕмирСулејмани 03235910.07.2006
9СадикТаравари 03369402.12.2004
10КристијанСимњаноски 03409621.01.2008
11ДанилоТорбица 03236703.10.2007
12ФилипМомировски 03236024.07.2006
13ДаворЕфтоски 03236615.03.2007
14ЈавузАдеми 03236912.07.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ПетарАнгеловТренер
2ЕленаДабескаЛекар
3ЗвонкоМихајлоскиТехнички раководител
4ДенисСелимиПомошник тренер
5БобанЦветаноскиЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ