Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Мажи

Гостивар 2

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ТеодорТрпевски 03236108.05.2006
2ОгненАнастасијевски 03236328.11.2006
3ФилипЈовиќ 03236504.05.2007
4АлбертЃошев 03236829.07.2006
5НикитаИсајлоски 03236428.03.2007
6ЕмирСулејмани 03235910.07.2006
7ДанилоТорбица 03236703.10.2007
8ФилипМомировски 03236024.07.2006
9ДаворЕфтоски 03236615.03.2007
10ЈавузАдеми 03236912.07.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЕленаДабескаЛекар
2ЗвонкоМихајлоскиТехнички раководител
3ДенисСелимиТренер
4БобанЦветаноскиЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ