Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Б Лига Мажи

Љуботен

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АлександарРистоски 03099615.03.2003
2ПредрагСтерјоски 03100405.01.2003
3ЌипреСерафимоски 03099903.11.2000
4МирославСимјаноски 03100501.09.2002
5АнгелСимјаноски 03105408.05.2005
6ПетарРистоски 03100307.03.2004
7МихаилШтакле 3100008.09.2007
8ЛукаРистоски 03099123.03.2007
9СтефанПетровиќ 03100110.01.2007
10АнтониоПетроски 03099025.08.2006
11МаркоАврамовски 03099819.11.2006
12МаркоБогдановски 03099716.10.2005
13ЗвонимирНиколоски 03119909.12.2005
14ЛукаБилбиловски 03100201.02.2004
15ФилипДочински * МЗТ Скопје Уни Банка03209707.05.2005
16ЛукаСерафимоски * МЗТ Скопје Уни Банка03209118.04.2005
17ДаворМиливојевиќ * МЗТ Скопје Уни Банка03210008.08.2005
18АлекДимоски * МЗТ Скопје Уни Банка03209505.12.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1СофрониеБилбиловскиСлужбен претставник
2БобанВучевскиЛекар
3ЗоранМитревскиЛекар
4ДраганСарѓоскиТренер
5ВладимирСвртиновТехнички раководител
6МиланСотировскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ