Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Лига Мажи Запад

Љуботен

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1РобертДимитриевски 03422617.10.1991
2АлександарРистоски 03361515.03.2003
3ИсенИсени 03376327.03.1999
4АнгелСимјаноски 03361308.05.2005
5ПетарРистоски 03361007.03.2004
6ЛукаРистоски 03099123.03.2007
7СтефанПетровиќ 03100110.01.2007
8АнтониоПетроски 03099025.08.2006
9МаркоАврамовски 03099819.11.2006
10КренарХусеини 03376404.09.1996
11ЗвонимирНиколоски 03361109.12.2005
12АндрејГлигуриески 03099517.03.2006
13ЛукаБилбиловски 03361201.02.2004
14МартинМанасијевски 03356706.03.2003
15НиколаДанајлоски 03361431.03.2009
16МихаилПавловски 03391719.11.2009
17ОливерЃорѓиев 03361617.02.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДаркоАврамовскиСлужбен претставник
2СофрониеБилбиловскиСлужбен претставник
3СпиркоБундовскиСлужбен претставник
4БобанВучевскиЛекар
5ЗоранМитревскиЛекар
6ИгорМладеновскиЛекар
7ДраганСарѓоскиПомошник тренер
8ВладимирСвртиновТехнички раководител
9МиланСотировскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ