Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Мажи

Љуботен

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АнгелСимјаноски 03105408.05.2005
2МихаилШтакле 3100008.09.2007
3ЛукаРистоски 03099123.03.2007
4СтефанПетровиќ 03100110.01.2007
5АнтониоПетроски 03099025.08.2006
6МаркоАврамовски 03099819.11.2006
7ЛеонидЦветкоски 03099227.04.2005
8ДимчеТимосијевски 03099418.03.2005
9МаркоБогдановски 03099716.10.2005
10ЗвонимирНиколоски 03119909.12.2005
11ЃорѓиИлкоски 03099327.03.2006
12АндрејГлигуриески 03099517.03.2006
13ОливерЃорѓиев 03217217.02.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1СофрониеБилбиловскиСлужбен претставник
2БобанВучевскиЛекар
3ЗоранМитревскиЛекар
4ДраганСарѓоскиТренер
5ВладимирСвртиновТехнички раководител
6МиланСотировскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ