Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Мажи

Љуботен

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ТомаБачоски 03177308.02.2010
2БојанДимитриески 03177414.05.2010
3ХристијанДобревски 03177516.06.2010
4НиколаСарџоски 03177707.12.2010
5ЛеоБилбиловски 03177824.01.2013
6АлекБилбиловски 03177113.05.2010
7АлександарЌироски 03224324.02.2010
8ТомасКостоски 03369531.12.2010
9ДимитарДимчески 03369602.12.2011
10АлександарТодоровски 03369729.09.2010
11КирилБошковски 03369814.02.2010
12ТеофанТимосијевски 03369903.04.2011
13БожидарШтакле 03370109.09.2011
14СимонПавловски 03370201.04.2010
15МатеоТоиќ 03395216.01.2011
16БобанПавловски 03418701.01.2011
17КасамМазникар 03428021.03.2010
18ТомиславТомовски 03428131.03.2010

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДаркоАврамовскиСлужбен претставник
2НебојшаБачовскиСлужбен претставник
3СофрониеБилбиловскиСлужбен претставник
4СпиркоБундовскиСлужбен претставник
5БобанВучевскиЛекар
6ЗоранМитревскиЛекар
7ИгорМладеновскиЛекар
8БориславПавловскиСлужбен претставник
9ДраганСарѓоскиТренер
10ВладимирСвртиновТехнички раководител
11МиланСотировскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ