Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M12 Лига Жени

МВП Скопје

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НинаБорисова 03155023.05.2012
2ВангелијаМитаноска 03155124.01.2012
3ВалеријаМитаноска 03156424.01.2012
4СимонаМитковска 03156331.07.2011
5МихаелаЗафирова 03156220.12.2012
6МаријаПетрушевска 03156115.06.2012
7НиколинаКаникова 03156015.12.2011
8БојанаКрстева 03155925.06.2012
9ВераТанасковска 03155802.10.2012
10ЕваДоневски 03155705.11.2011
11СофијаМилчевска 03155624.02.2012
12КлараПлачковска 03155524.04.2012
13ЈованаБлажевска 03155424.02.2013
14АнгелаДимитровска 03155309.10.2011
15АндреаЦаневска 03155231.07.2013

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ФилипЗубчиќСлужбен претставник
2ИлијаСтамболџиевТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ