Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

Вардар ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИгорИвановиќ 03309415.11.1993
2МатејМитревски * МКК Вардар03232923.04.2007
3БогданМирковски 03283909.10.2002
4МихаилНаумоски 03309508.06.2003
5АндрејаАтанасов 03283018.11.1997
6БлажоМитков 03282927.06.1997
7ХусеинБајрам 03283119.01.2002
8НиколаАрсовски * Ангели03318917.05.2004
9ЛукаМарјановиќ 03233117.10.2007
10СергејМладеновски * Борец Баскет03031218.07.2006
11АнгелСтојанов * МЗТ Скопје Уни Банка03283223.06.2005
12ДаријанТрајковски * МКК Вардар03031403.12.2006
13МаркоЛуканоски 03215906.03.2006
14ИлинНајков * МКК Вардар03037809.05.2007
15ФилипНаков * Водно Санс03291909.09.2003

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1Емир АцарСариоглу03302123.06.2005
2ЕрикПовел03395008.03.2000

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександарЈованчевТренер
2ГораздАндоновЛекар
3ГоранАндоновЛекар
4БранкоАндриевскиТехнички раководител
5БлагојЕфтимовСлужбен претставник
6ЉупчоИлчевскиПомошник тренер
7ЗлаткоМокровПомошник тренер
8БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ