Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи Плеј Аут

Вардар ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИгорИвановиќ 03309415.11.1993
2МатејМитревски 03232923.04.2007
3БогданМирковски 03283909.10.2002
4АндрејаАтанасов 03283018.11.1997
5БлажоМитков 03282927.06.1997
6ХусеинБајрам 03283119.01.2002
7АмарХот 03425717.08.2003
8ЛукаМарјановиќ 03233117.10.2007
9СергејМладеновски 03031218.07.2006
10МаликТачи 03408325.02.2006
11ДаријанТрајковски 03031403.12.2006
12МаркоЛуканоски 03215906.03.2006
13ИлинНајков 03037809.05.2007
14ФилипНаков 03291909.09.2003

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1Емир АцарСариоглу03302123.06.2005
2Џон ЛарензФуџет03426728.11.1999
3Делазарус ЕдмионКејс03421010.11.1998

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДраганЈовановПомошник тренер
2АлександарЈованчевТренер
3ГоранАндоновЛекар
4БранкоАндриевскиТехнички раководител
5БлагојЕфтимовСлужбен претставник
6ЉупчоИлчевскиПомошник тренер
7БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт
8СимонаРистовскаЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ