Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Мажи

Вардар ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МатејМитревски 03232923.04.2007
2ЛукаМарјановиќ 03233117.10.2007
3МаликТачи 03408325.02.2006
4ИванМијалов 03230915.04.2008
5ИлинНајков 03037809.05.2007
6ЖаркоТерзиевски 03038517.06.2008
7ДамјанМаѓероски 03408118.08.2006
8ГригоријЃорѓевиќ 03038023.02.2008
9ДамјанДанев 03051414.07.2008
10ДамјанСтојановски 03038323.06.2008
11ФарисМониќ 03233014.01.2007
12МаркоКостовски 03232826.07.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександарЈованчевТренер
2БлагојЕфтимовСлужбен претставник
3ЉупчоИлчевскиТренер
4БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт
5СимонаРистовскаЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ