Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

Вардар ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИванМијалов 03230915.04.2008
2ЖаркоТерзиевски 03038517.06.2008
3ГригоријЃорѓевиќ 03038023.02.2008
4ТомеСтојковски 03038811.08.2008
5ПавелЃиновски 03231209.04.2009
6ДамјанДанев 03051414.07.2008
7ФилипАлексовски 03051618.06.2008
8СтефанСтојковски 03231325.09.2009
9МаркоМитевски 03230704.02.2009
10ДавидРајковски 03230617.09.2009
11ДамјанСтојановски 03038323.06.2008
12ДимитарДуев 03231030.09.2009
13СтефанЃорѓески 03037722.12.2008
14ЛукаАндрејевски 03230807.05.2009
15МаркоЧековски 03139205.09.2008
16БорјанМиноски 03231104.02.2009
17ПетарМиновски 03232721.09.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександарЈованчевТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ