Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Жени

ГКК Охрид ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СараТрајческа 03276501.03.2008
2ЕлениНаумова 03276727.05.2007
3АнастасијаВасилевска 03276604.01.2007
4СараЃорѓиеска 03277227.06.2007
5МаријаРапешоска 03277024.09.2006
6МаријаТрпеноска 03277128.08.2006
7КалинаБошеска 03276904.10.2007
8ЕмилијаМаленкова 03276819.07.2007
9ХанаАсим 03278402.05.2008
10КсенијаДимоска 03276307.03.2008
11ЕмаЧепуњоска 03276106.07.2008
12АнаМитреска 03275623.12.2008
13АњаАлческа 03275931.12.2009
14КатеринаЈамандиева 03276230.10.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЗоранЈорданоскиЛекар
2ЉупчоАтанасовФизиотерапевт
3КиреБелкоскиСлужбен претставник
4МарјанБошалескиТехнички раководител
5ДејанМилошоскиТренер
6ЉупкаНиколовскаЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ