Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Жени

ГКК Охрид ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СараТрајческа 03276501.03.2008
2ХанаАсим 03278402.05.2008
3КсенијаДимоска 03276307.03.2008
4ВикторијаИлијовска 03276006.09.2009
5АнтонијаДимоска 03275728.01.2010
6АнтонијаШуменковска 03275824.08.2008
7ЕмаЧепуњоска 03276106.07.2008
8АнаМитреска 03275623.12.2008
9АњаАлческа 03275931.12.2009
10КатеринаЈамандиева 03276230.10.2008
11МихаелаГрковска 03276405.05.2008
12ДораЏајкоска 03279313.02.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ