Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

ГКК Охрид ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ТаулантИбраими 03305112.11.2002
2ИванВолкановски 03304807.07.1999
3КристијанСтолески 03304930.09.2002
4НаумСтојаноски 03305022.07.2000
5ХристијанКузманоски 03304520.02.2000
6ХристијанСтојаноски 03304621.12.1998
7ВаскоБојовски 03305214.01.1996
8ДаркоДимитриевски 03304418.07.2001
9ЈованАнѓелкоски 03243604.08.2009
10ЈонЃорѓиевски 03243213.01.2009
11ДимитријПаскали 03243122.01.2009

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1Тирон РоналдЛионс03400322.09.2000
2ЛазарДимовски03403614.11.2001
3Мајкл МошелоАндерсон03404901.01.2000
4Ледариос ДевонтеБревер03405024.09.1998

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЗоранЈорданоскиЛекар
2ЉупчоАтанасовФизиотерапевт
3КиреБелкоскиСлужбен претставник
4МарјанБошалескиТехнички раководител
5АлександарВолканоскиЛекар
6ДејанМилошоскиСлужбен претставник
7ГоцеМитрескиСлужбен претставник
8ЉупкаНиколовскаЛекар
9ТониСтојановскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ