Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

ГКК Охрид ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МартинМудинов 03243914.02.2008
2ВасилијТопаловски 03244513.01.2008
3МартинСтефаноски 03244031.07.2008
4МартинМацкоски 03243831.12.2008
5ЈованРистески 03243723.11.2008
6МатејКаланоски 03244122.08.2008
7НиколаМитрески 03244318.07.2008
8РистеКарадакоски 03244407.01.2009
9НаумЈованоски 03243412.12.2009
10МетодијаЈаневски 03243304.08.2009
11МатејСтојаноски 03244207.04.2009
12ЈованАнѓелкоски 03243604.08.2009
13ЈонЃорѓиевски 03243213.01.2009
14ЕлвирСелим 03243504.06.2009
15ДимитријПаскали 03243122.01.2009
16АндрејЦветковски 03242927.01.2009
17АлександарНаумов 03242827.12.2009
18ДавидНаумоски 03243003.03.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ХристијанСтојановскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ