Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Лига Мажи Запад

Универзитет Тетово

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АмирМахмуди 03286005.04.2005
2АлбанАбдији 03285613.07.2004
3ЈонБеџети 03285708.06.2005
4ЕугентАрифи 03286222.10.2004
5ДонатАлиу 03379611.02.2007
6МертМуртезан 03286623.01.2005
7АндиИсаку 03285823.02.2007
8МирсадЈусуфи 03364118.12.2002
9БатонТатеши 03285307.08.2007
10РитјанАрифи 03285415.08.2007
11МерванАсани 03285522.05.2007
12ТарикКучлар 03285917.10.2005
13БетимБектеши 03286112.07.2006
14АрелАкики 03286327.03.2008
15АјдинБејтулах 03286426.01.2005
16МухаремАхмеди 03286528.09.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МевланЈонузиТренер
2АлбинАдилиЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ