Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

Универзитет Тетово

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЕрандРустеми 03244811.07.2009
2МухамедРустеми 03244720.06.2009
3АвниРустеми 03245102.11.2009
4ЕдинРеџепи 03245421.05.2008
5ЕдинЕмрули 03245502.07.2008
6АлдинСадики 03245314.01.2008
7ЛинорЕмини 03244607.11.2009
8АлиДаци 03246027.04.2009
9ЕлиотТаки 03244908.07.2008
10АдиМемети 03245002.07.2008
11ЕдмондЏафери 03245214.07.2009
12ЛорикВиља 03245608.11.2008
13АмарХавзију 03245705.01.2008
14ЛоранЈусуфи 03245802.09.2010
15СулејманСулејмани 03245911.04.2010
16БледарАбдили 03246104.09.2010
17МедитимАљити 03246221.11.2009
18АмрИбраими 03246304.03.2010

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МевланЈонузиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ