Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Лига Мажи Исток

Феникс Спорт

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДамјанИвановски 03281324.01.2007
2ДавидНешиќ 03281107.12.2007
3ЛукаШуменковски 03281423.04.2007
4ТарикОсман 03280717.03.2007
5ЈосипТрипуновски 03281505.08.2007
6НиколаЈовановиќ 03281820.12.2007
7ЛукаАнтиќ 03281926.02.2007
8ДариоНајдески 03281031.12.2007
9ХристијанВанчов * Феникс 2010 ад03271330.07.2006
10ДанаилХристовски * Феникс 2010 ад03270901.07.2006
11ЃорѓиЦветковски * Феникс 2010 ад03147328.05.2008
12ДамјанСтојаноски * Феникс 2010 ад03147106.03.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МиланДимитриевскиТренер
2НиколаКацарскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ