Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Мажи

Феникс Спорт

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДамјанИвановски 03281324.01.2007
2ДавидНешиќ 03281107.12.2007
3ЛукаШуменковски 03281423.04.2007
4ТарикОсман 03280717.03.2007
5ДарјанАтанасовски 03282011.05.2007
6ВедранАнгеловски 03281231.12.2007
7ЈосипТрипуновски 03281505.08.2007
8МаксимЈовановиќ 03281704.06.2007
9МатејЈовановиќ 03281604.06.2007
10НиколаЈовановиќ 03281820.12.2007
11ЛукаАнтиќ 03281926.02.2007
12ЛеонидАндонов 03280928.11.2007
13ДариоНајдески 03281031.12.2007
14ЛукаМаврак 03280803.10.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МиланДимитриевскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ