Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Лига Мажи Исток

КК Гевгелија

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АлександарКолев 03359405.05.2000
2ВаскоСтарделов 03389811.01.2002
3ВенкоЈанчев 03359706.08.2005
4ГеоргиШутаров 03359521.07.2005
5НиколаНајдоски 03360001.10.2005
6СтефанКаркалашев 03360128.10.2005
7АлександарДинев 03359911.07.2005
8МартинКарајанов 03359608.07.2005
9МиткоЈакимовски 03359809.11.2003
10ПавелИванов * Кожув ад03310017.06.2005
11ЈорданКузманов * Кожув ад02425619.03.2006
12АндрејИчев * Кожув ад02675704.04.2006
13РистеБукрлишев * Кожув ад03274130.04.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МицкоАлексовскиТренер
2ТомеДуевСлужбен претставник
3ПатрикМатЛекар
4ЗафирЧучановСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ