Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Лига Мажи - Разигрување

КК Гевгелија

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДимитарЛазаревски 03404218.03.1999
2АлександарКолев 03359405.05.2000
3ВаскоСтарделов 03389811.01.2002
4ВенкоЈанчев 03359706.08.2005
5ГеоргиШутаров 03359521.07.2005
6НиколаНајдоски 03360001.10.2005
7СтефанКаркалашев 03360128.10.2005
8АлександарДинев 03359911.07.2005
9МартинКарајанов 03359608.07.2005
10МиткоЈакимовски 03359809.11.2003

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МицкоАлексовскиТренер
2ТомеДуевСлужбен претставник
3ПатрикМатЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ