Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Лига Мажи Исток

КК Бутел

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ФилипАтанасов 03353206.07.1996
2СтефанМилески 03366123.01.1998
3СтефанЦариќ 03353108.08.1997
4ВикторМатевски 03352928.09.1998
5ПетарФилипов 03352803.04.2003
6КонстантинМартиноски 03352726.04.1998
7ДавидТодоровски 03353424.10.2002
8БлагојВељковиќ 03366007.04.2003
9ЕнисКаришиќ 03353307.06.2002
10НенадПетров 03353008.10.2004
11ДанчоКиров * Водно Санс03350319.04.2003
12МаркоТрипуноски * Водно Санс03301024.04.2004
13АтанасијТрајанов * Водно Санс02946028.01.2006
14ЛукаМилески * Водно Санс03301627.05.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1НиколаБожиновскиЛекар
2ГоранГеоргиевскиТренер
3СашеНаумовскиТехнички раководител
4АндрејНиколовскиСлужбен претставник
5ХусеинСулејманСлужбен претставник
6НиколаТрајковскиФизиотерапевт
7ЕлвисХотСлужбен претставник
8СтефанЦариќПомошник тренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ