Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

КК Маџари 2023 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МиланМилков 03342619.12.1996
2КарлоБлажевски * КК Маџари ГБ03342508.07.2003
3ПаолоБлажевски * КК Маџари ГБ03343008.07.2003
4БорјанОбедниковски 03357923.07.2001
5ЕдинИсмани 03343322.07.2001
6СтефанДонаковски 03343223.06.1997
7НиколаГруевски 03342827.06.2002
8ДамјанТрифуновски * КК Маџари ГБ03343518.06.2005
9ЛукаКостиќ * КК Маџари ГБ03343101.06.2005
10АлександарТодоровски 03343410.07.2000
11АмарХот * Пелистер ад03317917.08.2003

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ИгорАтанасовскиЛекар
2БлагојчеАтанасовскиТехнички раководител
3ПероБлажевскиТренер
4НиколаДобревскиСлужбен претставник
5ДимеТасовскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ