Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи - Разигрување

КК Маџари 2023 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МиланМилков 03342619.12.1996
2ИванБалов 03410013.04.2000
3КарлоБлажевски 03342508.07.2003
4ПаолоБлажевски 03343008.07.2003
5БорјанОбедниковски 03357923.07.2001
6ЕдинИсмани 03343322.07.2001
7СтефанДонаковски 03343223.06.1997
8НиколаГруевски 03342827.06.2002
9ДамјанТрифуновски 03343518.06.2005
10ЛукаКостиќ 03343101.06.2005
11АндрејНастовски 03415423.08.2000
12АлександарТодоровски 03343410.07.2000

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ИгорАтанасовскиЛекар
2БлагојчеАтанасовскиТехнички раководител
3ПероБлажевскиТренер
4НиколаДобревскиСлужбен претставник
5ДалиборДобревскиСлужбен претставник
6НенадПантовиќСлужбен претставник
7ДимеТасовскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ