Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи - Плејаут

Работнички ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БобанСтајиќ 03301806.10.1993
2ФилипБакоч 03301702.05.1996
3ПетарБошалески 03049108.07.2004
4ВикторЕфремовски 03297721.10.1998
5ВасилијСрбиноски 03298029.06.2004
6СтојанЃуроски 03297806.11.1991
7АндрејШошкиќ 03049227.04.2005
8МетинСаити 03048911.01.2004

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЃорѓеЏелетовиќ03298109.10.1993
2РобертРикиќ03297629.04.1990
3Квентон ДарелДекоси03301908.08.1994
4Димитрик АлександарТрис03302002.05.1996

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДушкоЈаковческиПомошник тренер
2АндрејЈовановскиФизиотерапевт
3АндрејАпостолски ЛечиќПомошник тренер
4ТодорГечевскиСлужбен претставник
5ДаворДојчиновскиТехнички раководител
6ИванПиосавлјевиќСлужбен претставник
7МатејРадевскиТехнички раководител
8ГоранСамарџиевТренер
9ВикторТевчевЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ