Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

Работнички ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ГорјанМарковски 03068719.06.1992
2ФилипБакоч 03049302.05.1996
3ПетарБошалески * Работнички 201803049108.07.2004
4БогданМирковски 03093409.10.2002
5ВасилијСрбиноски * Работнички 201803049429.06.2004
6АндрејШошкиќ * Работнички 201803049227.04.2005
7ЛеонидТодоровски 03049605.11.1998
8МетинСаити * Работнички 201803048911.01.2004
9ПавелДанаиловски 03049511.10.2002

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЃорѓеЏелетовиќ03221009.10.1993
2НиколаМалешевиќ03193825.08.1989
3ЕрикНотаге03068910.12.1994
4Ајсах ЏабреУмпиг03220925.03.1992

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДушкоЈаковческиПомошник тренер
2АндрејЈовановскиФизиотерапевт
3ТониБогдановскиТехнички раководител
4ДимитарМираковскиТренер
5МатејРадевскиСлужбен претставник
6ВикторТевчевЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ