Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

Работнички ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БобанСтајиќ 03301806.10.1993
2ФилипБакоч 03301702.05.1996
3ПетарБошалески 03049108.07.2004
4ВикторЕфремовски 03297721.10.1998
5ВасилијСрбиноски * Работнички 201803298029.06.2004
6СтојанЃуроски 03297806.11.1991
7АндрејШошкиќ 03049227.04.2005
8ЛеонидТодоровски 03297905.11.1998
9МетинСаити * Работнички 201803048911.01.2004
10КристијанНиколов 03303005.10.1996

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЃорѓеЏелетовиќ03298109.10.1993
2РобертРикиќ03297629.04.1990
3Квентон ДарелДекоси03301908.08.1994
4Димитрик АлександарТрис03302002.05.1996

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДушкоЈаковческиПомошник тренер
2АндрејЈовановскиФизиотерапевт
3АндрејАпостолски ЛечиќПомошник тренер
4ТодорГечевскиСлужбен претставник
5КристијанКајчевскиСлужбен претставник
6МатејРадевскиТехнички раководител
7ГоранСамарџиевТренер
8ВикторТевчевЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ