Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Мажи

Работнички ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МаркоЦрнокрак 02995224.07.2006
2МаксимЦрнокрак 02916624.07.2006
3НиколаРоманов 03123521.12.2005
4МаксимТрајковиќ 03068804.04.2006
5ДамјанПавловски 03136430.06.2007
6ЛеонидАнтовски 02874821.03.2006
7ДамјанМаѓероски * ИБА Баскет03123418.08.2006
8СтефанГеоргиевски 02919014.03.2006
9ДаворДеспотовски 03220312.11.2006
10ДарјанДимовски 03139712.06.2007
11ПетарБалабанов 02916511.03.2007
12МариоСимиќ 02919204.12.2007
13МатејТрајковски 03009727.07.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1НерминПепиќТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ