Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

Работнички ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДамјанПавловски 03136430.06.2007
2ДарјанАтанасовски 02874911.05.2007
3ДавидДимитровски 03037119.02.2008
4ВладимирМитаноски 03136326.07.2007
5ФилипХокоцијан 03037020.09.2008
6КирилМицев 03037202.10.2008
7ТеонБошковски 03052915.05.2009
8ДарјанДимовски 03139712.06.2007
9ПетарБалабанов 02916511.03.2007
10АгонТуша 03037315.01.2007
11МариоСимиќ 02919204.12.2007
12ИанФифа 03037516.12.2007
13СлавчеГеоргиев * Соколи 193303106318.06.2007
14БраниславДавитковски 03123602.12.2007
15ДиноБеговски 03052531.08.2009
16АндрејСтојановски 03037414.09.2007
17СтефанИлиев 03052410.02.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1НерминПепиќТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ