Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Мажи

Работнички ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МаркоТоевски 03169012.09.2009
2ВојданАнтовски 03168819.01.2009
3ТеонБошковски 03052915.05.2009
4АлександарПалазов 03212803.09.2009
5ПетарПановски 03052321.07.2009
6ПавелПановски 03052221.07.2009
7АлександарСотир 03052705.09.2009
8АлександарЛепавцов 03052626.01.2010
9ДиноБеговски 03052531.08.2009
10ВладиславАнтиќ 03212516.01.2010
11ДарисБајро 03052828.05.2010
12СтефанИлиев 03052410.02.2009
13КонстантинТрајков 03169308.06.2010
14НиколајДечков 03169228.03.2009
15МатејШешов 03212704.01.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1НерминПепиќТренер
2МатејРадевскиСлужбен претставник
3МаријаТанчеваФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ