Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M12 Лига Мажи

Работнички ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НикитаЛуканоски 03409417.02.2016
2ТигранПанковски 03409328.03.2012
3ФилипПоповски 03392821.05.2013
4ТомиКудина 03392901.01.2013
5КирилКоцев 03393026.06.2013
6СтефанГерасимовски 03393127.03.2014
7СтефанГацовски 03393216.04.2013
8СимеонНиколоски 03393424.01.2013
9МартинТомоски 03393514.11.2013
10НиколаЃоревски 03393613.12.2013
11ДаријанДимитров 03393715.02.2013
12ВикторСтојкоски 03393829.01.2013
13БлагојаМирчовски 03393912.02.2013
14ВедранСтојановски 03394017.12.2014

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1НиколаАпостолскиТренер
2НерминПепиќПомошник тренер
3МаријаТанчеваЛекар
4ПредрагТрајковскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ