Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Б Лига Жени

Пелистер ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АнгелаТрајчевска 03104620.07.2005
2ИлинаКулевска 03104911.05.2004
3АнгелаИвановска 03103905.02.2003
4ИванаВељковиќ 03104422.04.2004
5ТеодораКузмановска 03105224.01.2000
6АнаТалевска 03084620.07.1992
7ИванаЃероска 03104802.03.2003
8ГорданаДимитровска 03104505.07.2005
9ТеаРистевска 03104731.12.2005
10АлександраКечевска 03084310.07.2008
11МартинаАчевска 03191121.07.2008
12МихаелаГеоргиевска 03084525.11.2008
13ИванаСердарова 03105007.07.2008
14ЕвгенијаДимчевска 03084421.12.2008
15ТеонаБибовска 03105128.11.2004
16МаријаКотеска 03136003.09.2008
17ЕленаСилјановска 03165121.05.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1СараСтојановскаПомошник тренер
2ГорјанчеСтојановскиТренер
3ИванТасевСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ