Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Жени

Пелистер ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЖанетаГелева 02938420.12.2011
2АлександраКечевска 03084310.07.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ