Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Жени

Пелистер ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АнгелаБожиновска 02938522.05.2011
2ЖанетаГелева 02938420.12.2011
3ЕвгенијаПетковска 02906214.06.2010
4ИскраМомировска 02906716.04.2009
5МатеаСтефковска 02938719.08.2010
6ЈанаСтефковска 02938630.12.2011
7АделинаАлиевска 03121901.01.2009
8МартаЈовановска 03122005.03.2009
9АнтонијаСимоноска 03122104.09.2009
10Габриела РозеСекулоски 03122210.06.2010
11ЛинаПинзоски 03122304.10.2011
12МихаелаВурмеска 03136209.07.2009
13ВалентинаСтаманџиевска 03136114.02.2009
14ЕваГроздановска 03165315.06.2009
15МаријанаНеделковска 03165201.12.2009
16ЈанаЃоргиевска 03191208.11.2010
17МатеаСтрумениковска 03191319.11.2009
18ВасилијаНедановска 03191411.12.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ХристоБојаџиевЛекар
2СараСтојановскаТренер
3ГорјанчеСтојановскиПомошник тренер
4ИванТасевСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ