Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

Пелистер ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДимитарКараџовски 02863207.11.1984
2ДаркоНајдовски 03067215.04.1994
3БобанСтајиќ 02863306.10.1993
4БлагојДимитриев 03067123.07.2000
5МартинРистевски 03067621.02.1996
6ГеоргиТрајковски 03067424.01.1997
7ИванСапунџиев 03067513.05.1995
8АрлиндМахмуди * Хераклеа03067019.04.2002
9АлександарЈовановски 03066904.10.1998
10ДимитарСердаров * Хераклеа03067305.08.2005
11ОливерДвојаковски 03067726.01.1997

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НедимМустафица03066527.08.1991
2СеадХаџифејзовиќ03066603.04.1989
3ДонтајКарутерс03066823.06.1995
4Кени АнтониКарпентер03145808.07.1996

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЃорѓиАнакиевскиТехнички раководител
2ВладоБлажиќЛекар
3ХристоБојаџиевЛекар
4ЈованБоглевФизиотерапевт
5ДимитарБогоевскиСлужбен претставник
6ДејанИлиевскиПомошник тренер
7МарјанИлиевскиТренер
8ВладимирНиколовскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ