Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи Плеј Оф

Пелистер ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЉубомирМладеновски 02863102.05.1995
2ДимитарКараџовски 02863207.11.1984
3ДаркоНајдовски 03067215.04.1994
4БобанСтајиќ 02863306.10.1993
5МартинРистевски 03067621.02.1996
6ГеоргиТрајковски 03067424.01.1997
7ИванСапунџиев 03067513.05.1995
8АндрејМаслинко 03202020.05.1997
9АрлиндМахмуди * Хераклеа03067019.04.2002
10АлександарЈовановски 03066904.10.1998
11ДимитарСердаров * Хераклеа03067305.08.2005
12ПавлеМихајлоски 03199701.01.1999
13ОливерДвојаковски 03067726.01.1997

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НиколаСилаџи03221207.04.1992
2СеадХаџифејзовиќ03066603.04.1989
3ДонтајКарутерс03066823.06.1995
4Кени АнтониКарпентер03145808.07.1996

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЃорѓиАнакиевскиТехнички раководител
2ВладоБлажиќЛекар
3ХристоБојаџиевЛекар
4ЈованБоглевФизиотерапевт
5ДимитарБогоевскиСлужбен претставник
6ДејанИлиевскиПомошник тренер
7МарјанИлиевскиТренер
8ВладимирНиколовскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ