Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

Пелистер ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АлександарКостоски 03317605.03.1988
2ДаркоНајдовски 03318315.04.1994
3БојанСтојановски 03318121.12.2000
4АмарХот * КК Маџари 2023 ад03317917.08.2003
5ИванСапунџиев 03317713.05.1995
6АндрејМагдевски 03369214.01.1996
7АндрејМаслинко 03317820.05.1997
8ЛукаСтојановски 03318204.02.2000
9ДимитарСердаров 03318005.08.2005

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЈуреПланиниќ03389718.03.2000
2Кристијан ЕлисонБанди03318623.04.1999
3Малком АлександерБернард03318731.01.1994
4СтефанМијовиќ03369329.03.1995

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МартинЈовановскиТехнички раководител
2ЈованБоглевФизиотерапевт
3ВикторДимовскиТехнички раководител
4АлександарДимовскиЛекар
5ФилипИвановскиТехнички раководител
6ДејанИлиевскиПомошник тренер
7МарјанИлиевскиПомошник тренер
8ВладимирНиколовскиПомошник тренер
9ДаркоРадуловиќТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ