Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Куп Мажи

Пелистер ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АлександарКостоски 03317605.03.1988

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МартинЈовановскиТехнички раководител
2ЈованБоглевФизиотерапевт
3АлександарДимовскиЛекар
4ВикторДимовскиТехнички раководител
5ФилипИвановскиТехнички раководител
6ДејанИлиевскиПомошник тренер
7МарјанИлиевскиПомошник тренер
8ВладимирНиколовскиПомошник тренер
9ДаркоРадуловиќТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ