Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Мажи

Пелистер ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДимитарСердаров * Хераклеа03067305.08.2005
2ЃорѓиГајтановски 02923915.07.2006
3ЛеоЈошевски 02924017.04.2006
4ФилипИлиевски 02588102.07.2005
5БорисГраматковски 03060706.06.2006
6АлександарЈовановски 03060307.12.2006
7СтефанЃорѓиевски * Хераклеа03060421.10.2006
8АлексејПопов 03060817.11.2006
9ЛукаТодоровски * Хераклеа03060627.04.2006
10АмерХоџај 03060905.12.2006
11АдмирМедини 02864018.11.2005
12БојанСтевановски 02863703.08.2005
13ВикторТалевски 02863824.10.2006
14ПетарУгарчев 03061016.11.2006
15ВикторВојводиќ 03060520.02.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МикоГолубовиќТренер
2ХристијанЦветковскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ