Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

Пелистер ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДавидСтојановски 03061620.06.2007
2ХристијанМицевски 03061528.04.2008
3НаумМарковски 02924203.07.2007
4ХристијанДракуловски 02924319.01.2007
5ОгненСливоски 02923718.03.2007
6БлагојчеДимитровски 02924106.05.2007
7ЛеоСозовски 03061322.01.2008
8ПетарТасевски 03061717.06.2008
9ДамјанВеловски 03219010.05.2007
10БлагојТарашовски 03061407.04.2008
11ИванСтојановиќ 03062120.01.2007
12ДавидМурговски 03062024.05.2010
13ПавелЦветановски 03061913.04.2008
14МартинСтојановски 03061804.08.2008
15ДавидПасков 03061213.01.2007
16СтефанНаумов 03061127.06.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ПредрагСозовскиТренер
2ХристијанЦветковскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ