Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Б Лига Жени

Патриот 2016

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЕленаАнгеловска 03384822.04.2004
2АнаАнгеловска 02898211.02.2006
3ЕленаОрлова 02898429.08.2006
4ТеодораАтанасовска 02948225.10.2006
5НаталијаДамјанова 02898302.09.2006
6РадмилаСтоименовска 02897519.06.2006
7ЕленаДимитровска 03091617.05.2008
8МаринелаТренчовска 02904517.09.2006
9АнаКостадиновска 02948321.09.2006
10МеланиСтоименовска 03091510.02.2008
11АнаГлигорова 03091413.11.2008
12СофијаГеоргиевска 03091325.11.2006
13МартинаВасилева 03384915.10.2008

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИнаРашова03379121.10.1993
2ДаринаЧимева03346808.05.2001

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МарјанЈовановскиТехнички раководител
2ТониАнгеловскиСлужбен претставник
3ВиолетаАрсовскаЛекар
4ДраганАтанасовскиСлужбен претставник
5СашкоБогоевСлужбен претставник
6ЉупчоПетровскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ