Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Жени

Патриот 2016

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АнаАнгеловска 02898211.02.2006
2ЕленаОрлова 02898429.08.2006
3ТеодораАтанасовска 02948225.10.2006
4НаталијаДамјанова 02898302.09.2006
5РадмилаСтоименовска 02897519.06.2006
6ЕленаДимитровска 03091617.05.2008
7МаринелаТренчовска 02904517.09.2006
8АнаКостадиновска 02948321.09.2006
9АнаСтоименовска 02453018.11.2010
10МеланиСтоименовска 03091510.02.2008
11МиленаИлиева 02903920.02.2009
12АнаГлигорова 03091413.11.2008
13СофијаГеоргиевска 03091325.11.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МарјанЈовановскиТехнички раководител
2ТониАнгеловскиСлужбен претставник
3ВиолетаАрсовскаЛекар
4АлександарДончевскиСлужбен претставник
5ГоранМалешевскиСлужбен претставник
6ЉупчоПетровскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ