Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M12 Лига Жени

Патриот 2016

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ТеонаНиколовска 02905729.07.2011
2СофиИвановска 02905628.07.2011
3ТијанаНиколовска 02905529.07.2011
4ТамараГоцевска 02905312.07.2011
5СараАтанасовска 02905206.02.2011
6ЕваКалаџиска 02905022.06.2011
7МарјанаЈованоска 02904816.04.2011
8ИринаСпасевска 03012110.04.2011
9ЛараНиковска 03018630.08.2012
10ЕленаСтојчевска 03152431.08.2012
11ВикторијаДончевска 03152503.01.2013
12СофијаПетровска 03152620.07.2011
13МаријаВелкова 03152721.09.2011
14ЛелаНовоселска 03152814.12.2011
15СараДимитровска 03125912.07.2011
16ЛеонаСтојановска 03226103.07.2012
17ЕваПетковска 03226305.09.2012

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МарјанЈовановскиТехнички раководител
2ТониАнгеловскиСлужбен претставник
3ВиолетаАрсовскаЛекар
4АлександарДончевскиСлужбен претставник
5ГоранМалешевскиСлужбен претставник
6ЉупчоПетровскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ