Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Мажи

Патриот 2016

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДавидПејчински 02911107.10.2010
2МаксимСтефановски 02911323.02.2011

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ