Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Б Лига Жени

Јанбор

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЛилеМиткова 03109203.06.2004
2КатеринаСтепанова 03109115.12.2004
3АнастасијаТодорова 02352216.02.2005
4ЉубицаБошкова 02351929.03.2005
5ВиолетаНиколова 02492023.01.2006
6ПавлинкаДимитријоска 03109321.04.2006
7ДијанаМишева 02641221.01.2006
8СпасијаДинева 02641115.04.2006
9МаријаСтојкова 02655123.08.2006
10ДраганаСтепанова 02677302.11.2006
11НиколинкаГлигорова 02677123.03.2006
12ЈорданкаБошкова 02677203.12.2008
13ЕленаАндонова 03195406.03.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ТомеЈанчевСлужбен претставник
2СашкоАтанасовТехнички раководител
3ФилипАтанасовТренер
4НиколаЗлатевПомошник тренер
5ВиолетаКабрановаФизиотерапевт
6МирославНеркоЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ