Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Жени

Јанбор

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АнастасијаТодорова 02352216.02.2005
2ЉубицаБошкова 02351929.03.2005
3ВиолетаНиколова 02492023.01.2006
4ПавлинкаДимитријоска 03109321.04.2006
5ДијанаМишева 02641221.01.2006
6СпасијаДинева 02641115.04.2006
7МаријаСтојкова 02655123.08.2006
8ДраганаСтепанова 02677302.11.2006
9НиколинкаГлигорова 02677123.03.2006
10ЈорданкаБошкова 02677203.12.2008
11ЕленаАндонова 03195406.03.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ТомеЈанчевСлужбен претставник
2ФилипАтанасовТренер
3СашкоАтанасовТехнички раководител
4НиколаЗлатевПомошник тренер
5ВиолетаКабрановаФизиотерапевт
6МирославНеркоЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ