Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Жени

Баскет Дино

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НадицаАпостолова 03304114.02.2012
2АнѓелаАксентиева 03303823.07.2011
3АнаЕфтимова 03303224.04.2012
4СимонаМијалова 03303613.08.2011
5ЈованаЈованова 03303510.02.2012
6ИваМанова 03303703.02.2011
7ЕваЗдравкова 03303919.04.2011
8КатеринаВелкова 03304018.09.2012
9АнаПетровска 03303430.11.2011
10МаријаЈорданова 03282503.10.2010
11ДеспинаСалтирова 03304209.07.2010

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВанчоАпостолскиЛекар
2МладенВасиловСлужбен претставник
3МаркоКоцевТренер
4КристијанПетровСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ