Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M12 Лига Жени

Баскет Дино

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НадицаАпостолова 03042314.02.2012
2АнѓелаАксентиева 03042423.07.2011
3АнаЕфтимова 03042524.04.2012
4СимонаМијалова 03042613.08.2011
5ЈованаЈованова 03042710.02.2012
6ЈоанаФудулски 03042821.08.2011
7ИваМанова 03043103.02.2011
8ДариаЗахариева 03043214.07.2011
9ЕваЗдравкова 03043319.04.2011
10ИвонаИванова 03043428.02.2011
11АнтониаАндонова 03043505.01.2011
12СараВелкова 03054820.03.2012
13КатеринаВелкова 03218018.09.2012
14АнаПетровска 03222730.11.2011

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ